Paul Kruger gesloten, volledige focus gaat naar De Koningshof

Per 1 januari 2016 heeft Grand Café Paul Kruger in Heerenveen haar deuren gesloten. Eetcafé De Lachende Koe zit nu in het gebouw en huurt het van de familie Koning. 

Christel Koning kijkt terug op een hele mooie periode in Grand Café Paul Kruger. Ze focust zich met haar team volledig op De Koningshof in Heerenveen, ook al jaren in het bezit van de horecafamilie Koning. Een restyling blijft niet uit en de Prinsekamer is onder andere al helemaal onder handen genomen.

“De Prinsekamer is prachtig geworden en we hebben nog veel meer plannen, we hebben er heel veel zin in. De gezellige decembermaand betekent de grande finale voor Paul Kruger. De traditionele informele Oudejaarsborrel op de laatste dag van het jaar is dan hét sluitstuk van dit stijlvolle etablissement. Wij hopen dat wij nog vele mensen mogen begroeten, dat zou erg leuk zijn”, aldus Christel Koning (Bron: Heerenveense Courant).

Catering

Naast de Prinsekamer heeft De Koningshof ook nog De Koningszaal. Hier worden regelmatig evenementen gehouden, van musicals tot politieke avonden. Ook verzorgt De Koningshof catering voor bedrijven en particulieren. Er zijn dus nog voldoende activiteiten die De Koningshof kan ontplooien. De aandacht hoeft straks ook niet meer verdeeld te worden en kan volledig naar De Koningshof gaan. Christel heeft heel veel zin in de toekomst: “Ik ben blij dat het hele team meegaat, want het is eigenlijk een grote familie” (Bron: Heerenveense Courant).